Sunday, March 12, 2017

Kereta Baru...???

Assalamualaikum

Peugeot 308THP... superb!!!

Ha ha... kereta baru test-drive la...

Tak mampu ler nak beli kereta ni. Lagi mahal dari harga rumah masa aku beli dulu...

Tapi... tapi... featuresnya yang buat aku jatuh hati pandangan pertama sebelum ni ialah i-Cockpit concept tu la. Ada 6 airbag. Tayar 18 inci termasuk spare tyre pun saiz yang sama. 2 seat depan ada mesin untuk urut bahagian belakang pemandu dan penumpang hadapan. Apa lagi aku dah lupa...

Nak tahu lebih lanjut, sila la berkunjung ke showroom Peugeot yang berhampiran. Aku dan sepupu pergi pun sebab nak makan free je...ha ha ha!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...