Kelly 3572

Saturday, March 11, 2017

Door Gift Kenduri Kawin...

Assalamualaikum

Sebelum pergi jemput Kelly, aku ke kenduri kawin dulu.

Zaman sekarang ni dah macam-macam benda boleh dijadikan door gift untuk kenduri kawin. Kalau dulu mesti bunga telur je. Tak ye pun gula-gula...

Hari ni aku jumpa satu kelainan lagi dan aku rasa perlu dikongsi kat sini, supaya bakal pengantin yang lain dapat lagi banyak idea untuk fikirkan apa benda nak bagi kat tetamu yang hadir di majlis resepsi diorang nanti.
door gift yang sangat berguna dan sah jadi rebutan...
Ya... kicap! Macam ni punye door gift gerenti orang berebut dan tak akan buang punya!!!

Apapun, terima kasih dan selamat pengantin baru kepada pengantin yang berkenaan. Semoga berkat dan berkekalan selamanya, Amin!

3 comments:

Husna Halmi said...

salam.. nk tny.. kotak tu beli mna ye ?

Mijoe said...

wslm Husna,

Minta maaf banyak2 sebab saya tak tahu mana pengatin beli kotak tu. Lagipun saya pun dah buang kotak tu, kalau tak boleh jugak check kot2 ada print out address manufacturer kotak door gift tu. Sorry ye..

salam

Mijoe said...

Salam Husna,

kotak doorgift tu rasanye Husna cuba check kat Boxinice. Google je Boxinice, nanti boleh la Husna jumpa company yg buat kotak door gift ni..ok?

saya baru terjumpa saki baki kotak doorgift tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...