Kelly 3572

Tuesday, October 25, 2016

Salah Satu Hobi Aku...

Assalamualaikum

Aku ada satu tabiat ni yang bagi aku agak jarang aku dengar orang lain buat. Setiap kali aku menginap di hotel, aku akan dapatkan tisu toilet sebanyak yang boleh untuk aku bawak balik. Tapi takde la sampai ke tahap mintak dengan house keeping bergulung-gulung pulak tisu yang baru. Mana yang ada dalam bilik tu, yang tu la yang aku akan jadikan souvenir. 
Hasil tangkapan terbaru...
Apa la sangat amik tisu ni kan, lagipun kita dah bayar kos untuk menginap di hotel tu. Bukan beratus pun harga tisu tandas ni. End up akan masuk dalam toilet bowl jugak!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...