Kelly 3572

Friday, May 27, 2016

Welcome Jose

Jose Mourinho; photo credit to ManUtd.com
Assalamualaikum

Ni berita gempak dunia bolasepak untuk hari ini. Tapi secara jujurnya, takde la gempak mana ibarat kata wartawan sukan akhbar online di UK, football worst-kept secret! Dari bulan Febuari gosip dan desas desus timbul sampai la hari ni baru betul-betul diwar-warkan secara rasmi oleh Manchester United FC.

Pandai pulak MUFC pilih hari Jumaat untuk buat pengumuman rasmi ni. Nak amik berkat ke? 

Apa-apapun aku harap kau tak buat banyak statement lawak macam kebiasaan la ye Jose! Dan yang bagi aku, yang paling penting dia perlu buat sekarang ni ialah memenangi hati penyokong MUFC dahulu sebelum memenangi sebarang piala yang dipertandingkan.

So Jose, selamat datang ke Manchester United dan selamat bertugas sebagai pengurus pasukan yang berjaya seperti Sir Alex Ferguson, atau lebih baik lagi. Aku harap kau stay selama yang mungkin di MUFC!

Wednesday, May 18, 2016

Wordless Wednesday

United finished 5th! No Champions League football next year...
EPL League Table of 2015/16, Credit to Daily Mail UK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...