Kelly 3572

Saturday, February 6, 2016

Kali Pertama...

Assalamualaikum

Kali pertama dalam hidup aku tengok wayang show seawal 1140 pagi! Orang pun tak ramai memandangkan majoriti mungkin dah balik kampung sempena cuti perayaan Tahun Baru Cina.

Keputusan nak tengok citer The Revenant ni dibuat malam tadi. Jadi tiket pun beli masa walk-in ke panggung MBO tu. Memang lengang!
movie poster hasil dari image on Google search...
Masa beli tiket kitorang dapati cuma ada 2 tiket sahaja yg baru terjual. Kami orang yang ke 3 dan ke 4. Dapat la pilih seat yang paling best! Paling belakang dan paling atas! Tak la sakit leher...

Cerita ni pada aku tak sesuai untuk tontonan umum sebab banyak adegan brutal dan ngeri. Potong sana potong sini, cakaran padu maut, panahan arjuna dan sebagainya...ha ha. Jalan ceritanya memang menarik, pada aku la.

Dan salah satu moral of the story cerita ni ialah, jangan sesuka hati bawak lari anak perempuan orang! Nak tahu kisah lebih lanjut, sila pergi panggung, atau beli DVD haram/halal, atau download la secara halal/haram!

Dari awal sampai akhir cerita ni, memang aku dan wifey je yang betul-betul tengok cerita ni, lagi 2 orang makhluk Allah tu tak tahu la apa diorang buat...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...