Kelly 3572

Wednesday, February 18, 2015

4 Hours Delayed...

Assalamualaikum

Masa tengah menaip ni, aku masih lagi menunggu panggilan untuk ke Gate C 17. Waktu berlepas yang sebenar sepatutnya pada jam 2335hrs tadi. Tapi staff di check-in counter mengatakan bahawa flight ke Incheon dijangka hanya akan berlepas pada jam 0330hrs!

Ini la pengalaman pertama dalam hidup aku merasa penerbangan tertangguh yang agak lama. Baru-baru ni pun aku terkena jugak dalam penerbangan balik ke KL dari Kota Bharu, tapi yang tu delayed setengah jam je. 

Masa balik dari Paris sebelum Krismas hari tu penerbangan MH 21 tertangguh selama satu setengah jam akibat cuaca berkabus tebal yang menghadkan jarak penglihatan; membahayakan sebarang aktiviti penerbangan.

Aku dan wifey sampai kat KLIA agak awal hari sebab nak pilih the best seat la kononnya. Tapi lain pulak yang jadi. Melangut la kitorang kat KLIA sementara nak menunggu waktu berlepas. Itupun kalau betul MH 66 boleh depart seperti waktu yang tertera di boarding pass

Sempat la kitorang dinner di KFC. Pukul 11 lebih baru la kitorang bergerak ke satellite terminal building. Lepak la kat movie lounge yang takde tayangkan apa-apa movie pun. Sambil berceloteh kat sini...

Later la aku update lagi, kalau rajin... Ha ha!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...