Kelly 3572

Thursday, December 25, 2014

Saya Mesti Pilih...

Assalamualaikum

Ni lah jenama favorite saya kalau mencari mentol lampu untuk kegunaan di rumah. Memang agak mahal, tapi bagi saya rasanya agak berbaloi.
20% off price tag!
Saya sukakan cahaya yang dihasilkan oleh mentol keluaran Philips ni. Dan mungkin jugak terpengaruh dengan apa yang diorang displayed kat kotak mentol ni; 80% energy saving!

Lagi satu faktor yang membuatkan saya pilih Philips ialah jangkahayat produk diorang yang saya perasan agak tahan lama. Dah menjadi habit setiap kali beli mentol, saya akan conteng kat badan mentol tu tarikh saya beli dan mula menggunakannya dan tarikh mentol tuh mula padam! So, dari bulan Julai 2007 sampai Disember 2014, lama la tu kan? 

Setiap orang, ada pilihan masing-masing. Mungkin ada mentol dari jenama lain yang lebih baik dan jimat daripada Philips ni. Kalau sesiapa yang terbaca ni tahu jenama atau kedai mana yang lagi murah jual mentol berkualiti, silalah berkongsi maklumat ye...

1 comment:

An said...

Good!

bak kata pepatah.."kalah membeli menang memakai.."

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...