Kelly 3572

Monday, December 15, 2014

Flight Tracking; MH21

Assalamualaikum

Adik aku yang tracked flight ni. Flight ni delayed sejam lebih akibat keadaan cuaca di Paris masa tu yang berkabus tebal sampai la ke tengahari.
1pm still belum take off 
Gambar-gambar apps Flightradar24 ni dari handphone Samsung adik aku. MH21 berlepas dekat pukul 1400hrs berbanding dengan jadual asalnya pada pukul 1200hrs. Itupun keadaan sekitar Charles de Gaulle masih lagi diselaputi keadaan berkabus, cuma tak la seteruk awal pagi masa aku checked-out dari hotel di La Villette.
cruising at FL390 rupanye...
Dah delayed departure, sampai pun lambat le. Dah pukul 0700hrs pun belum nak masuk ruang udara Malaysia lagi. Apapun, Alhamdulillah penerbangan berjalan lancar walaupun keadaan cuaca pada mulanya agak kureng membantu. 

Thank you bro for the tracking!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...