Sunday, October 26, 2014

Pedagang Dari Zimbabwe

Assalamualaikum

Pedagang dari Zimbabwe telah ditugaskan untuk men'yettle'kan barang-barang dalam gambar kat bawah ni. Pedagang telah menerima tugas ini dari mereka dan keluarga mereka yang telah balik kampung baru-baru ini. 

Alhamdulillah, pedagang dari Zimbabwe telah berjaya melupuskan barang-barang berkenaan kepada mereka yang berminat dan telah memesannya. Jam tangan jenama Rangka tu memang mendapat sambutan luarbiasa sehingga ada yang sanggup berbunuhan sesama sendiri demi sebuah jam tangan Rangka asli yang dijual agak murah dari harga pasaran bersama dengan waranti terhad selama 2 tahun. 
Zara 30ml EDT, Fossil dan jugak nail-clipper yang menjadi rebutan...
Wangian EDT keluaran ZARA bersaiz 30ml jugak tak ketinggalan menyertai pesta pedagang dari Zimbabwe ini. Fruity dan jugak Black Poeny nama diorang ni.

Pedagang tidak menjual nail-clipper itu sebab pedagang sendiri berkenan dengan bendalah tu. Nampak berkualiti. Jadi pedagang beli je untuk diri sendiri. Yang lain semua SOLD OUT!

Apa lagi pedagang dari Zimbabwe nak jual lepas ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...