Tuesday, May 27, 2014

Kata Survey...

Assalamualaikum

Ni tajuk keratan akhbar The Sun hari ni. Tapi bukan muka depan la. 
macam menarik je bunyinye...
Dari ulasan-ulasan yang dibaca di internet, berkunjung ke negara matahari terbit ni umpama mengembara ke masa hadapan; terutama sekali kalau nak dibuat perbandingan dengan keadaan di negara kita sendiri.

Isu kebersihan, pengurusan masa, kemajuan teknologi kejuruteraan dan macam-macam lagi. Rasanya macam memang Tokyo berhak dapat title best city for travelers tu kot. 

Nak pastikan statement The Sun ni kena la pergi tengok sendiri negara Ultraman dan Doraemon ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...