Kelly 3572

Sunday, November 10, 2013

Skodeng : MH A380 LHR-KUL

Assalamualaikum

Petang ni berjaya skodeng A380 Malaysia Airlines yang baru nak sampai dari Heathrow, London. Gambar pun tak cantik la sebab guna camera-phone je. Dan hand-phone pun tak canggih... salahkan phone la ni kan...
welcome home!
Kalau ikutkan info dari Flightradar24, kebiasaannya pesawat-pesawat yang nak mendarat di KLIA akan berada pada ketinggian sekitar 10 ribu kaki ketika terbang melalui Nilai menghala ke Seremban, sebelum membelok ke kanan, dan belok lagi ke kanan ke arah landasan untuk mendarat yang telah ditetapkan/diarahkan oleh menara kawalan. 

Betul ke tak teori aku ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...