Sunday, November 10, 2013

Orang Lain Dah Beribu-ribu... Kau Dapat Sikit Pun Nak Kecoh!

Assalamualaikum

Sejak join Nuffnang ni aku tak pernah pun berusaha nak naikkan traffic ke blog ni. Bagi aku, kalau ada rezeki, Alhamdulillah la kan. Kalau takde income langsung dari blog ni pun... watdehe... aku tak kisah pong! Tapi bila check income terkumpul dah sampai jumlah yang boleh dituntut, aku excited a bit! Tak sabar nak withdraw...
Pakcik kayo!!! Alhamdulillah...

Excited macam dapat juta-juta. Padahal setoet je...

Orang lain dah tak heran dah dapat cek dari Nuffnang, kau excited macam baru menang 1 juta. Ha ha... bukan apa, sebab first time dapat. Tu yang gumbira tuh...

Harap-harap lepas ni lebih bersemangat la nak menyonteng kat blog yang makin lama makin kurang posting ni...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...