Kelly 3572

Sunday, November 10, 2013

Orang Lain Dah Beribu-ribu... Kau Dapat Sikit Pun Nak Kecoh!

Assalamualaikum

Sejak join Nuffnang ni aku tak pernah pun berusaha nak naikkan traffic ke blog ni. Bagi aku, kalau ada rezeki, Alhamdulillah la kan. Kalau takde income langsung dari blog ni pun... watdehe... aku tak kisah pong! Tapi bila check income terkumpul dah sampai jumlah yang boleh dituntut, aku excited a bit! Tak sabar nak withdraw...
Pakcik kayo!!! Alhamdulillah...

Excited macam dapat juta-juta. Padahal setoet je...

Orang lain dah tak heran dah dapat cek dari Nuffnang, kau excited macam baru menang 1 juta. Ha ha... bukan apa, sebab first time dapat. Tu yang gumbira tuh...

Harap-harap lepas ni lebih bersemangat la nak menyonteng kat blog yang makin lama makin kurang posting ni...

Skodeng : MH A380 LHR-KUL

Assalamualaikum

Petang ni berjaya skodeng A380 Malaysia Airlines yang baru nak sampai dari Heathrow, London. Gambar pun tak cantik la sebab guna camera-phone je. Dan hand-phone pun tak canggih... salahkan phone la ni kan...
welcome home!
Kalau ikutkan info dari Flightradar24, kebiasaannya pesawat-pesawat yang nak mendarat di KLIA akan berada pada ketinggian sekitar 10 ribu kaki ketika terbang melalui Nilai menghala ke Seremban, sebelum membelok ke kanan, dan belok lagi ke kanan ke arah landasan untuk mendarat yang telah ditetapkan/diarahkan oleh menara kawalan. 

Betul ke tak teori aku ni...

Saturday, November 9, 2013

Model Seksi Menjolok Mata Untuk Perodua - Apa Nak Jadi Dengan Malaysia???

Assalamualaikum

Petang Sabtu ni biasanya aku skodeng langit, dan biasanya gambar kat bawah ni la hasilnya...
1801hrs; MAS A380 LHR-KUL approaching WMKK
Tapi petang Sabtu kali ni aku dikejutkan dengan sesuatu yang aku sendiri tak pernah terfikir akan berlaku di kawasan perumahan! Sesuatu yang sangat melampau dan sangat tak elok untuk dipandang.

Sejak kebanjiran warga Afrika di daerah Nilai ni, memang bermacam-macam aktiviti tak senonoh dilaporkan berlaku di sini. Pergaduhan, pecah rumah, mabuk, mengganggu warga tempatan dan bermacam-macam lagi la...sindri mau ingat!!!

Dan kali ni, tak kurang jugak hebatnya; sesi photography yang melibatkan model kulit bulu hitam tanpa seurat benang pun di tubuhnya! Sebuah Perodua Kelisa telah dijadikan bahan untuk model tersebut beraksi tanpa segan silu. Mungkin sindiket ini tampil dengan berani dan biadab memandangkan ketiadaan penghuni di sekitar kawasan ini yang kebanyakkannya pulang ke kampung halaman di hujung minggu macam ni.
apa??? menjolok mata??? WHY BOTHER!!!! ibarat kata Diva Eh Eh...

dah la taik mata tak buang, ada hati nak jadi Suria Residence Next Top Model konon...


yeahh...come on baybeh!!!

terimalah pose paling seksi dari ai... ecewahhh..
Meluat dengan kerenah diorang, aku blah cepat-cepat dari lokasi kejadian untuk pusing-pusing taman sambil naik beskal drebar. Selang selorong dari lokasi tadi, aku terjumpa awek/balak/nyah dalam gambar kat bawah ni. Rilek je lepak tepi jalan sambil menghirup udara petang. 

Agak jinak tapi aku malas nak approach budak ni takut la nanti aku menakutkan dia pulak. Biarlah dia jaga pokok-pokok kat belakang dia tu. Mungkin tu 'kawasan' dia kot. Takut ada jejebon lain datang menanda la tu.

Have a great weekend y'all...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...