Sunday, October 20, 2013

Amaran Kepada Semua Ayam-Ayam Kampung Changkat!!!

Assalamualaikum

Sila ambil perhatian semua ayam-ayam(binatang; bukan versi manusia!) di kawasan Kampung Changkat. Sekiranya korang ada terbaca posting ni, harap maklumkan kepada rakan-rakan yang takde smartphone ataupun access to internet!

Kalau korang rasa dah boring jadi ayam, dan teringin sangat nak jadi kucing, pergi la buat make over or plastic surgery untuk bertukar jadi kucing. Yang korang duk sibuk makan biskut-biskut untuk kucing tu pehal? Ada ke kucing-kucing pernah makan makanan korang? 

Kalau nak maintain jadi ayam tapi nak jugak makan makanan kucing, aku suggest la korang tukar nama kat JPN dari ayam kepada 'acing' or 'kuyam' je la...tangkap sembelih buat chicken cordon bleu kang baru tau!!!

2 comments:

Farahliza Isa said...

sekali sekala acik yam nk tukar selera, asik makan dedak jer..jemu wooooo :P

Mijoe said...

masalahnye jejebons tak pernah pun gi kacau dedak acik yam tuh... :p tuh yang buat mak hangin 10 badan tuh... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...