Kelly 3572

Sunday, September 8, 2013

Hitam Dan Netbooknya...

sibuk nampak!!!
Assalamualaikum

Hujan lebat petang ni buatkan si hitam ni mengendeng-ngendeng kat netbook yang suam-suam kuku ni. Siap nak cakar-cakar lagi keyboard. Nak tarik perhatian dia ni agak susah bila dia dah syok sangat grooming diri sendiri.
CAKKKK!!! ada ala-ala dalam cerita The Conjuring tak??
Nasib baik berjaya jugak aku snapped satu pose konon cute dari putera raja yang telah disumpah menjadi kucing hitam ni. Nampak la jebon educated sket bila skrin netbook tengah displayed knots to km/h conversion kan!

Pesanan dari putera raja ni; entry ni bukan bertujuan mempromosi barangan Sasmung! Author blog ni yang lupa nak padamkan jenama netbook dia masa edit gambar ni tadi!

2 comments:

Farahliza Isa said...

suka post ni!! hehehe
assalam en. mijoe..sihat ke? lama x tnya kabar :)

Mijoe said...

wslm Farah!

Alhamdulillah sihat. Farah dan jejebons kat PD semua sihat?

adik Farah dah naik pangkat ke belum? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...