Sunday, July 21, 2013

12 Ramadhan 1434

Assalamualaikum

Oleh sebab aku ni suka sangat dengan sotong sumbat a.k.a ketupat sotong, maka hari ni wifey pun cuba la buat eksperimen sotong sumbat untuk suaminya yang tercinta ni. Hasilnya? 
ini lah paras rupa sesutun yang aku duk gila-gilakan tu...
Untuk first-timer macam wifey ni bagi aku sangat la not bad. Rasa macam bukan orang yang pertama kali buat sotong sumbat ni. Wifey cilok resepi kat internet je. Tapi rugi la jugak wifey sebab dia tak makan sangat pun sebab ada pulut kat dalam perut sutun tuh. Dia makan 2-3 ekor je sutun tuh, yang lain semua selamat hadam dalam perut aku.
jemput makan...
Good job my darling, nanti rajin-rajin buat la lagi! Kita beli sotong yang besar dan ada telur kat dalamnya tuh. Mesti lagi best!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...