Tuesday, June 25, 2013

Jerebu Jerebi Please Go Away ASAP...

Assalamualaikum

Aku nak share 3 gambar yang aku snapped dengan camera phone aku tadi dari tingkat 28 bangunan yang aku lepak sekarang ni.


Sekolah dah dibuka hari ni walaupun keadaan jerebu masih lagi jelas tak memuaskan. Tapi ramai ibubapa yang tak menggalakkan anak-anak mereka mengambil risiko dalam keadaan cuaca macam ni. Bagus! Kang kalau anak-anak kita sakit nanti dah timbul satu masalah pulak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...