Kelly 3572

Wednesday, May 8, 2013

The 100th A380's... Our 6th Monster...

Registration number; 9M-MNF @ Toulouse, France
photo credits to Airbus

11 comments:

meowwmania said...

whoaaa....nmpk bergitu gagah sekali

Mijoe said...

nampak gagah tapi agak menakutkan.. :p

Farahliza Isa said...

en. mijoe mmg suka aircraft yerr

Mijoe said...

a'a Farah...dari kecik sampai la dah besar tua bangka camni pun...minat tetap sama.

mesti best kalau kat area PD tuh tetiap hari sakit telinge dengar aircraft duk lalu lalang nak ke landing kat KLIA tuh kan? :)

Farahliza Isa said...

hehehe, samala mcm adik lelaki farah...nasib baik da besar dpt keje ngn MAS :)

haah, ari2 ntah baper puluh kali dgr/ nmpak kapal terbang nk landing..memula dtg sini jakun gak pastu lama2 da x heran daa..hahaha

Mijoe said...

oo adik keje dgn MAS ke? best woo. Kakaknye jgn lepaskan peluang ticket murah utk gi cuti2 ok? :) banyak jimat oo..

psst..Farah, boleh tau tak adik keje bahagian apa? :p

Farahliza Isa said...

kan...skrg ahli keluarga cuma bayar 25% je dr harga tiket..alhamdulillah :)

adik farah pilot, tp junior lagi..bawak dekat2 jer

Mijoe said...

la ye ke? sama la dengan adik ipar kite. Dia baru start fly jauh2 sket tapi still dgn kapal kecik (73-8) tu. Mungkin diorang kenal each other kot :)

dia blajar kat flying school mana?

kena rajin tunggu standby tix kan? :p murah tak hingat! :)

Farahliza Isa said...

arrr...samala 738, khaizel nama dia...dulu training kt aerospace kt langkawi..maybe dorg kenal kot :)

Farahliza Isa said...

hm aerospace :)

Mijoe said...

BiL kite kat Pengkalan Chepa, Asia Pacific Flight Training. Ridzuan namanye.. mesti diorang kenal la tu kot, specially time terjumpe masa training kat simulator tuh.

one day tuh nanti mesti diorang akan ter'partner' jugak tuh bila bawak domestic flight tu kot..ha ha!

(jeles kan dgn starting salary dan daily allowance diorang... :p)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...