Monday, May 27, 2013

KLCC Twin Tower View From 48th Floor...

Assalamualaikum

Petang tadi kena attend satu briefing kat Bangunan Arab Malaysian Bank kat Jalan Yap Kwang Seng. Briefing tu bukan aku yang patut attend pun. Tapi sebab takde orang lain yang free kot, tu yang aku diarahkan untuk menurut perintah boss tu.

Boring giler kot briefing oleh 3 european consultant itu. Mengantuk jangan cerita la... dari 2.30 petang bertahan selagi yang boleh nak tunggu habis briefing tu pukul 5!!!

Gambar Petronas twin tower tuh aku snapped dengan camera phone aku je during tea break. Kagum la jugak dengan view dari banquet hall tempat briefing tu. Memang bird's eye view habih la...kalau dapat naik puncak twin tower tuh mesti view lagi menarik!

1 comment:

meowwmania said...

kena seludup masuk jajan, makan sesambil dgr briefing tu baru hilang mengantuk hehe..

mmg cantik pemandangan tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...