Friday, May 10, 2013

David Moyes; Pengurus Baru Manchester United FC

welcome!
Assalamualaikum 

Dan selamat pagi. Takde pape yang penting; cuma pada penyokong Manchester United, ni penting la. David Moyes dah signed contract selama 6 tahun untuk menguruskan Manchester United FC.

Aku rasa benda ni memang dah well-planned antara Sir Alex Ferguson, MU board dan jugak David Moyes. Kalau tak, takkan la dia dah bitau awal-awal yang dia takmo sambung kontrak dengan Everton FC!

Apa-apa sekalipun, all the best to the new manager and to the going to be ex-manager, good luck for your new adventure in the board and as the club ambassador.
there's only one Alex Ferguson!
Saje je atuk Alex ni pilih Scottish jugak to replace him...he he he

(both photos credit to MUFC website)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...