Thursday, April 4, 2013

Untuk BigBoss Yang Super Duper Cute!

Assalamualaikum!

Oleh kerana ada orang tak berpeluang nak celebrate birthday BigBoss kat sana tu, maka terimalah satu entry special for the occasion, dari uncle and auntie untuk BigBoss.

Oo..sebelum terlupa, sorry la Zaid & Ninie sebab terpaksa displayed gambar BigBoss ni untuk entry kali ni yer...mintak ampun! He he... nanti dah balik sila la pau Uncle Mijoe itu.
Assalamualaikum & good morning!! BigBoss @ his office! :)
Tercapai jugak sebenarnya hajat uncle Mijoe nak jumpa BigBoss versi baby sebelum dia besar dan pekat slang Britishnya itu. Kalau tak, malu la uncle sebab takleh nak faham apa BigBoss cakap kan...ha ha. 
anak sape la ni comel sangat ni???
First time jumpa BigBoss  ni memang moodnya kurang baik. Mungkin sebab tidur BigBoss terganggu di tengahari Jumaat yang biasanya sunyi sepi je kecuali Mommy dengan aktiviti dapurnya preparing lunch for Daddy. Tapi hari tu pulak kecoh ye BigBoss... please forgive us ya BigBoss
Apa-apa pun, tak la lama sangat masa yang diambil untuk menarik perhatian BigBoss...terutama sekali dengan Uncle Mijoe kan. Daddy pun cakap yang BigBoss ni senang geng dengan lelaki-lelaki macho kan? Ha ha ha... dengan auntie Malin pun okay kan... he he.
pre-birthday shopping; walaupun bukan untuk BigBoss!
Tapi tu la, sekejap sangat masa kitorang lepak dengan BigBoss, ni gara-gara salah timing dan ada agenda lain yang agak penting untuk dilaksanakan. Nasib baik la uncle Mijoe sempat rakam video tengah chill bersama BigBoss masa sebelum breakfast hari Isnin tu. Memang kita boleh geng la BigBoss! Dah la kita ni teammate kan! 
favourite pose BigBoss... ha ha...
Macamana mood BigBoss masa kali pertama jumpa dengan kitorang, macam tu la jugak jadinya kali terakhir kita bertentang mata...alamak! Macam ayat sedih la pulok...

Yes, uncle and auntie excited to proceed our journey but at the same time rasa sedih nak tinggalkan BigBoss sebab kitorang tahu, the next we'll meet you dear, you'll not the same BigBoss baby version anymore... mesti dah makin handsome macam Daddy kan? 
Akhir kata dari uncle and auntie...

HAPPY 1ST BIRTHDAY FAHIM ZIDANE BIN MOHD ZAID

-XOXO-

Uncle Mijoe & Auntie Malin

2 comments:

Ninie Hanis said...

Salam uncle mijoe n auntie malin,

wahh!!terharu rasanya baca entry special untuk Fahim.Thank u for the wish. And sorry sgt2 tak baca entry ni awal2 sebab kitorang away weekend lepas. Fahim ada emel nanti baca ye.huhu...

Ya ampun..malu nengok gambo first sepah beno bilik tu. Tu menjeling2 bilik seblah tu sebenarnya dia tinjau korang lah tu. Hati tu sebok nak pegi bilik seblah sebenarnya tapi jual mahal..hahaha. Aah,Fahim kata auntie Malin best sebab urut kaki Fahim dalam kete.Bigboss sangat!

Mijoe said...

salam Daddy, Mommy n BigBoss! :)

Entry ni uncle mijoe baru buat sebenarnye...biasala, byk entry tertunda kan. Cuma nak selit on Fahim punye birthday tu yg buat backdated tuh...

sorry la Mommy sebab tampal gambar bilik BigBoss tuh, nanti uncle mijoe edit sket itu gambor..he he. Uncle Mijoe sendiri pun tak sempat nak lepak office BigBoss tuh...sempat masuk kejap pagi Isnin tuh masa Daddynya nak pakai lampin BigBoss lepas mandi..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...