Tuesday, February 19, 2013

Maafkan Daku...

Assalamualaikum

Wahai kawan-kawan sedunia yang mana email address korang ada dalam address book Yahoo aku, mintak maaf banyak-banyak sebab aku rasa email Yahoo aku dah dijangkiti kuman rasanya. Dia dah mula autosend segala jenis sampah sarap kat semua email address yang ada dalam address book aku. Minta maaf sangat-sangat kalau ianya menyusahkan korang dan mendatangkan masalah ok. Memang angin satu badan bila kena serangan kuman ni...

Aku sedar pasal kuman ni petang tadi bila email office aku pun ada dapat email aku kat Yahoo tu. Dah consult dengan IT, diorang advice suh tukar password Yahoo tu secepat mungkin! Tu nasihat yang sama jugak yang diberikan oleh kawan cyber/blogger aku, Zairol, bila aku dapat email dari dia alerting me about the kuman. Aku dah tukar password dah. Hopefully kekuman tuh dah tak meracau lagi.

Sekali lagi aku mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung ibu jari kaki. 

1 comment:

Ninie Hanis said...

Fahim dah sent email kat uncle mijoe okey! hewhew..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...