Kelly 3572

Thursday, January 17, 2013

Tune Hotel London Kings Cross

Assalamualaikum

Alhamdulillah...dah berjaya booked hotel Tune kat London Kings Cross untuk satu malam. Oleh kerana esoknya tu planned nak gerak ke Brussels (tiket tren dengan hotel pun tak book lagi..), maka tak kisah sangat pun kalau duduk kat bilik takde tingkap ni kot. He he..camne la rupanya kan? Aku rasa macam lemas je... tapi takpe la kot. Check-in, pastu kua jalan-jalan pergi dinner ke, pastu terus balik mandi-manda dan tidur! Saspen la pulok bilik takde tingkap! 

Takpe, kita tunggu hari dah sampai hotel tu nanti!

Details:

Tune Hotel London Kings Cross
Double Room Without Window
TV one day, Safe deposit box, hair dryer and toiletries  
Booked using Credit Card.

Cost; GBP48.84 (MYR240.65)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...