Kelly 3572

Wednesday, December 26, 2012

Siapa Nak??? Victoria's Secret Body Mist...

Assalamualaikum

Setakat hari ni, ini je la saki baki yang tinggal. Maknanya business bagus la kan? Ha ha... takde la bagus, tapi cukup la untuk mendapat sumber rezeki yang mungkin lebih berkat daripada apa yang aku dapat selama ni.
So, kalau nak ataupun berminat, sila la bertindak. Siapa cepat dia dapat. Sementara stok masih ada. Kalau dah kehabisan stok, jangan risau, InsyaAllah tetap akan dapat juga, cuma mungkin lambat sikit la. 
Harga? Dijamin lebih murah dari butik Victoria's Secret kat Pavillion tuh. Genuine product ke dah campur air? ha ha ha... aku tak sanggup nak jual kalau bukan barang yang asli! Tak berkat berniaga kalau menipu customer kan?

Selain dari body mist, ada tinggal satu botol Shower Gel Love Spell.

Available as at October 30th, 2013 2300hrs
  • 1 Love Spell 250ml Body Wash
  • 2 Secret Craving 250ml Fragrance Mist
  • 1 Love Spell 250ml Fragrance Mist
  • 1 Love Spell Forbidden 250ml Fragrance Mist
  • 1 Pure Seduction Forbidden 250ml Fragrance Mist
  • 1 Sheer Love Forbidden 250ml Fragrance Mist
  • 4 Pure Seduction 60ml Fragrance Mist 
  • 1 Love Spell 60ml Fragrance Mist 
Update on March 10th, 2013
  1. Body Mist 250ml at London Heathrow duty free outlet selling at GBP9.15 per bottle
  2. Body Mist 250ml at KLIA duty free outlet selling at MYR50 per bottle

7 comments:

Cik Mek said...

Yuhuu abey mijoe terr..lagu mano mek nok dapatkan VC hok muroh ni..?? Berkenan la pulok berasa di hati..hehehe

Mijoe said...

salam Cik Mek...

Cik Mek berkenan hok mano so? royat ko ambo hok mano Cik Mek kenne (berkenan), pahtu, i'll do the rest.

email ambo..

sham.hassan@yahoo.com

kalau Cik Mek krijo area cyber or putrajaya lagi sene...buleh amik dari adik ipar ambo. Roger..over n out :p

naz said...

Ada lagi tak?

Mijoe said...

salam Naz...

yep...still available stakat ni... :)
kalau dah habis akan di order lagi..

naz said...

Ada what scent eh? how much for one? can you text me the details? 0142659824 thank you :-)

Mummy Aisyah said...

salam pokcik

i pakai yg love spell
wangiii...

(saje je nak bitau..hikhik)

Mijoe said...

Salam Mummy Aisyah,

Love Spell mmg wangi, tapi tu la..scent lain pun banyak lagi yg wangi...Pure Seduction, Vanilla Lace, Amber Romance, Hello Darling, Secret Craving tuh pun semua wangi kan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...