Kelly 3572

Sunday, December 2, 2012

I Missed You So Much Baby!!!

Assalamualaikum

Ni la baby yang dimaksudkan. Memang baby pun. Apasal la cute sangat budak tomey ni??? Dulu kecik comey je masa baru lahir, sekarang makin mengancam! Semoga bila dah besar nanti jadi hamba Allah yang taat pada perintahNya dan berjaya di dunia dan akhirat. Amin!
1
Cak!!! Nama caye Ashraf

2 comments:

meowwmania said...

aloloo...comelnya!




p/s:kite dah buang nuffnangX tu sbb loading blog terlalu lama huhuu

Ninie Hanis said...

baby comel!!! geram jugak nengok ni. Uncle mijoe,mommy Fahim dah reply psl hotel kt London tu tp lupa nak ckp yg mmg tak ingat exact rate, rasanya dlm £200 lebih 3d2n.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...