Kelly 3572

Saturday, December 29, 2012

Aula Shield

Assalamualaikum

Berehat lama betul dari aktiviti duniawi di alam siber ni. Muncul-muncul je terus promote produk yang banyak kegunaan ni, terutama sekali untuk keluarga yang mempunyai anak-anak kecil yang macam dalam gambar kat bawah ni; walaupun dah pakai lampin, tapi still bocoq... (bocor!).
baby Ashraf; model sambilan Aula-Shield :)
Dan...untuk orang dewasa yang mempunyai kurang upaya, sakit yang menghadkan pergerakan dan sebagainya, lapik atau alas tilam ni sangat berguna untuk menghalang cecair dari membasahkan tilam! Ye la, kalau tilam basah, masalah jugak nak membasuh dan menjemurnya kan! 
Sila layari laman web Aula-Shield ni untuk mendapat lebih banyak info dan harga. Bukan setakat alas/lapik tilam ni je yang ada. Sarung bantal pun ada, sarung tilam pun ada. Untuk alas tilam ni pun ada berbagai saiz ye tuan puan, pakcik makcik dan bayi-bayi sekalian. 
ni size yang paling kecik...mudah dibawa ke mana-mana saje...
Model dalam gambar kat atas ni dah kepenatan sebab kena posing untuk entry ala-ala testimonial, kisah benar dan jugak promosi ni...

Marilah sama-sama kita kurangkan aktiviti membasuh tilam yang berat itu... jimatkan tenaga ok! Aula-Shield ingin membantu meringankan beban anda semua, bukan kerana keuntungan duniawi semata-mata. Ayat promosi baik punya...he he.

Disclaimer

Penulis takde sebarang pegangan saham dalam Aula-Shield ni hokey!!! Saje je tolong promote barang yang elok... usahawan Muslim pulak tu. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...