Saturday, October 13, 2012

Ahlan Wasahlan... Nephew Number 11

Assalamualaikum


Pertambahan bilangan anak-anak sedara telah berlaku dengan selamatnya dan jayanya sebentar tadi di Damai Service Hospital, Taman Melawati. Pelengkap team bola sepak... he he he.
Assalamualaikum semua uncles and aunties!!!
Adik Bee seberat 3.05kg bakal dibaby-sit oleh Kak Hana dan Kak Hani... hmmm, ye ke? Ha ha...
Doakanlah pakcik-pakcik dan makcik-makcik kalian lebih murah rezeki supaya anak-anak sedara semua dapat duit raya lebih sket ye...he he.
rambut ada ala-ala Beckham la pulak...
Tahniah to Tort dan Apai.

2 comments:

aby said...

salam mijoe ..
kanak2 lahir umpama kain putih ..
ibu bapa la yg akan mencorakan gubaan mcm mana terhadap kain tersebut ..
selamat menerima anak saudara baru ...

Mijoe said...

terima kasih Aby!!! :)

nak tanye Aby sket, Aby tahu tak lokasi ikan segar selain dari Pasar Penambang? Ada dgr org cakap kat Bagan Pasir pun ada jugak, lagi satu tempat tu majoritinye org melayu yg jual hasil laut yg lebih segar on the way ke Sungai Besar...Aby penah dgr dan tahu tak kat mana tuh? Nak pergi petang esok ni kalau takde aral... he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...