Kelly 3572

Monday, September 10, 2012

Alhamdulillah... Dah Selesai Langkah Pertama

Assalamualaikum

Setelah 3-4 kali duk fikir nak beli ke tak nak... aaaaaakhirnya malam ni kitorang dah berjaya decide untuk teruskan hajat yang terbuku di hati tuh.

Apa dia? Apa lagi... booking ticket la untuk travel and celebrate birthday aku tahun depan. Dan yang bestnya, tiket pergi balik kali ni sangat murah daripada tiket pergi balik masa trip tahun 2010 dulu.

2010 - MYR 3,232.00 per person Boeing 747-400

2012 - MYR 2,880.00 per person Boeing 777-200 (It supposed to be Airbus A380 right?)

Pasal aircraft tu la yang aku musykil sket. Takpe, tunggu la bila tarikhnya dah dekat nanti. Memang sepatutnya A380 yang fly ke sektor tu. Tu la tujuan utama MAS beli A380 kan! 

Hahhh tak sabarnya...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...