Saturday, August 11, 2012

Stok Untuk Hari Raya...

Assalamualaikum

Inilah tujuan utama delegasi ke Utara kali ni. Nak bawak balik maksimum 52 kotak 16 pieces set Corelle Livingware ke KL. Nasib baik jugak ada Piji. Kalau Kelly, memang tak dapek la nak sumbat banyak-banyak!
Untuk sementara waktu, rumah dah jadi gudang...ha ha ha. Berbondong-bondong stokis dan reseller datang ambil stok diorang kat sini. Lagi cepat diorang datang amik, lagi senang hati tuan rumah.
Aku dan wifey bawak balik semua set yang bulat. Nak amik set yang square tuh takut ramai yang kurang berminat. Setakat ni, memang sambutan agak menggalakkan. Nasib baik la jugak aku order lebih sikit.  
Harap-harap next order aku dapat harga lebih murah, dapat la jual lebih murah. Berminat? Boleh tinggalkan komen untuk bertanya, sementara stok masih ada...

10 comments:

aby said...

selamat hari raya mijoe ..
maaf zahir batin dari aby ..
kot ada tulisan2 aby yg tidak menyenangkan harap maafkan ..

wah!! banyak stock Corelle tu .. semoga sukses dalam bisnes mijoe tu

Mijoe said...

salam aidilfitri jugak utk bro aby n family.

he he he..business bermusim bang. bukan selalu...tq anyway :)

mohd said...

salam, berapa harga set 16 tu

Mijoe said...

salam Mohd,

untuk set 16 tuh, harga dalam lingkungan RM275-RM295.

Farahliza Isa said...

wahhh, bisnis corelle skang ni..bila ader stok lagi?? kihkihkih

Mijoe said...

Farah nak ke? ada set 16 yg bulat ready stok kat rumah. kalau nak yg square or bulat design lain, boleh la order ASAP, minggu ni last amik order... :p

Farahliza Isa said...

cam menarek jer..minat jugak, tgh kumpul2 brg rumah ni :)..kt ner nk tengok design?

Mijoe said...

Farah,

kite dah email katalog corelle round, corelle square dan jugak victoria secret body care kat email awak... :p

Farahliza Isa said...

wahh!! ader katalog la..suker3!
mcm ni kene order bebanyak la eak, nnt kita promote kt kengkwn kt skolah yer :) tq!

Mijoe said...

perghh!! Farah nak tolong promote kat sekolah? boleh jugak... TQ very much! nanti boleh la kasi Farah diskaun sket kot kalau ramai kwn Farah order.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...