Kelly 3572

Tuesday, August 7, 2012

Samsonite Universal Power Adapter

Assalamualaikum

Dulu aku dah pernah kongsi maklumat tentang Universal Power Adapter ni. Tapi bukan dari jenama Samsonite, dan bukan jugak kepunyaan aku. Dulu aku pinjam dari kawan aku je la.
Hari tu wifey belikan aku benda dalam gambar ni la kat website Amazon.com dengan harga USD25. Aku tak pasti la harga tu murah ke tak, tapi rasanya memang lebih kurang la tu kot.  
Keluaran Samsonite ni nampak lebih canggih dengan adanya 2 USB port untuk memudahkan pengguna mengecas barang-barang elektronik diorang secara serentak.  
Mungkin boleh cas 3 peralatan serentak kot.  
Gadget ni berkemungkinan besar boleh digunakan di kebanyakan negara kot. Sesuai dibawa bersama ketika nak bercuti di dalam ataupun diluar negara.

1 comment:

meowwmania said...

slmt hari raya en mijoe, maaf zahir batin yer ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...