Friday, August 10, 2012

Sampul Duit Raya; Citibank 2012

Assalamualaikum

Macam tahun lepas dan macam biasa la dekat-dekat nak raya ni, muncullah sampul-sampul untuk isi duit raya yang dikeluarkan oleh bank-bank di Malaysia ni.

Tapi tahun ni kewujudan sampul-sampul ni aku perasan agak lembab semacam je. Macam takde mood nak raya je. Kenapa? Diorang nak save budget ke? Ke sebab cintakan alam sekitar, membazir print envelope macam ni, sebab orang akan buang jugak akhirnya kan? Lain la kalau ada orang suka buat koleksi letak dalam album ke kan...
Ok la, papehal, untuk tahun 2012 ni, ni la sampul duit raya pertama yang aku dapat. Warna latar belakang sampul Citibank ni masih lagi sama macam sampul tahun lepas. Cuma designnya je yang sedikit berbeza. Aku lebih suka sampul Citibank tahun lepas, design lebih menarik dan kualiti kertasnya pun rasa lebih baik.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...