Kelly 3572

Thursday, June 7, 2012

Peta Google Telah Dikemaskini

Assalamualaikum

Petang tadi masa aku kat office selepas waktu bekerja, saja-saja la gatal tangan nak browse map kat Google. Bila aku browse area Pajam dan Mantin, aku perasan kewujudan kawasan perumahan yang sebelum ni memang tak dipaparkan dalam Google Maps!

Gembira tak tentu pasal aku petang tadi! Tak puas hati dengan penemuan terbaru tuh, aku cari pulak  Lebuhraya LATAR kat dalam map tu. Dan hasilnya amat memberangsangkan. 

Baru la tepat dan senang kalau nak mencari arah tujuan kalau landmark dah wujud atas peta. Nak kena kemaskini jugak la GPS device kot?

Google Earth aku belum periksa lagi samada diorang dah kemaskini ke tak...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...