Kelly 3572

Sunday, June 24, 2012

Eropah 2012 - Bahagian 4

Assalamualaikum

France 0 Spain 2

Macam la aku tengok match ni? Ye, kantoi lagi. Tidur lebih awal kononnya nak bangun 0245 pagi, tetapi, macam biasa la, kalau bukan Manchester United yang main, memang amat susah semangat nak bangun tengok bola tu wujud.

Yang bestnya tuh, aku siap mimpi Spain dah menang 5-2. Siap nampak nama Torres lagi sebagai salah seorang penjaring gol Spain. Aku sebenarnya lebih mengharapkan France yang menang walaupun aku tak sokong kedua-dua pasukan ni. Tapi takpe la, 2 pasukan yang aku masih lagi sokong dah pun layak ke pusingan separuh akhir.

Malam ni aku rasa memang aku tak layan la kot perlawanan suku akhir ke 4 antara England menentang Italy. 2-2 pun aku tak sokong buat masa sekarang, tetapi aku prefer Italy layak ke separuh akhir...

Ntah apa-apa la...


2 comments:

Ninie Hanis said...

sampai ke penalti dua2 ni pulun main..nyampah nengok the 2 ashleys tendang tak masuk gol..bagus pun england xmenang.klu tak lawan ngan germany sok lagi malu kena kitai..huhu!

Mijoe said...

tu la pasal. Keturunan nama Ashley lepas ni takleh amik penalti untuk England!

Sib baik uncle mijoe tak sapot England..he he..

Tgh excited Shinji Kagawa dah officially sign 4 tahun kontrak dengan MUFC! :)

Dgr tu Fahim!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...