Monday, June 18, 2012

Aku Rasa Nak Makan...

Assalamualaikum

Petang Isnin yang syahdu ni, masa perut berdondang sayang mintak diisi, sambil membelek-belek gambar kat dalam handphone, ternampak pulak gambar salah satu menu yang aku makan ntah bila kat Nando's. Meleleh jugak air liur aku. 
Sedap. Aku baru je berjinak-jinak makan kat Nando's ni. Aku macam tak berminat sangat nak masuk ke Nando's mungkin sebab aku nampak kebanyakan menu di Nando's adalah berasaskan ayam. Boring la asyik ayam je kan. 

Tapi bila wifey teringin nak makan kat Nando's, aku ikut je la. Dan sekarang, menu dalam gambar kat atas ni dah jadi menu utama aku kat Nando's. Tunggu la hujung bulan bila dah dapat gaji, boleh la kot melepaskan gian. 

Lapaaaaar la!!!

Aku rasa laman sesawang Nando's ni agak unik dan menarik. Kalau ada masa terluang, check it out!

1 comment:

Ninie Hanis said...

sedapnya nandos..lama tak pegi mkn.last time masa preggy 7 mos.but now,eating out seems too impossible for us.takut si fahim melalak.hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...