Kelly 3572

Monday, June 25, 2012

Ahlan Wasahlan Adik Doll!

Assalamualaikum

Petang semalam aku dan wifey menziarahi seorang ibu yang bakal melahirkan anaknya yang keempat di Al-Islam Specialist Hospital, Kampung Baru. Aku tengok si ibu relaks je macam takde tanda-tanda sakit nak bersalin. Si ibu telah checked-in ke sini awal pagi Sabtu.
Assalamualaikum semua pembaca blog Pak Ngah Doll!!!
Petang tadi dalam pukul 6 lebih, wifey called aku bagitau yang 'Adik Doll' dah selamat dilahirkan. Gambarnya akan aku muat-naik nanti. Alhamdulillah.
  • Waktu kelahiran; 1613 petang
  • Berat bayi; 2.69kg
  • Panjang bayi; 48cm
  • Tarikh kalendar Hijrah; 5 Syaaban 1433
Muka saya memang macam muka Abang Doll 3 saya... tapi saya lagi cute!
Teruja aku nak pergi tengok Adik Dol ni. Maka dah selamatlah pertukaran status Baby Doll kepada Abang Doll 3 dengan kelahiran Adik Doll ataupun Doll 4. Kejam betul Pak Ngah Doll ni buat entry macam ni...ha ha ha.
lapar!!! lapar!!! 
Takpe Doll-Doll sekalian, jangan risau, duit raya untuk korang sentiasa ada...he he. 


Caye akan jadi anak yang soleh dan mukmin yang bijaksana dan digeruni oleh golongan yang menyekutukan Allah! InsyaAllah!

2 comments:

Ninie Hanis said...

tahniah sebab uncle mijoe dapat anak buah baru..

p/s my sis informed me yg dia dh dapat hadiah dr uncle mijoe tu.tp dia blom reveal lagi hapekebende nya tu.ish..geram fahim.grr.anyway,time kasih byk2.

BUNGA said...

comel betul baby dol ni.. pandai tengok kamera pulak tu . mudah2an membesar jadik anak yg soleh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...