Friday, April 13, 2012

Bila Masa Pulak Aku Jadi Businessman Ni?

Assalamualaikum

Sejak bila pulak aku jual Corelle ni? Takpe, ini semua fakta buat masa ni. Sekarang ni, memang ada 2 kotak Corelle set 16 keping ni kat rumah. Dan sesiapa kat Lembah Kelang dan jugak Seremban yang berminat, boleh la menyatakan minat korang kat ruangan komen kat bawah ni ye.
2 sets of Floral Connection 16 Pc Set for sale!!!
2-2 kotak tu design yang sama; Floral Connection. Harga jualan RM295 sekotak; kalau agak-agak nak rembat 2-2 kotak tuh, boleh la dikurangkan sikit harganya. 
ni la dia set Corelle itu; photos credit to Corelle.com
Tetiba je jadi businessman ek? Oh ye, fenomena jadi businessman Corelle ni berkemungkinan besar akan berterusan sehingga bulan Julai ni kot InsyaAllah.

Sekian, terima kasih.

Status: SOLD. Alhamdulillah

2 comments:

meowwmania said...

mende apa ni cek Mijoe?

Mijoe said...

benda dalam gambar di atas adalah set pinggan mangkuk hayun yang glemer dari Amerika Syarikat... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...