Kelly 3572

Friday, April 13, 2012

Bila Masa Pulak Aku Jadi Businessman Ni?

Assalamualaikum

Sejak bila pulak aku jual Corelle ni? Takpe, ini semua fakta buat masa ni. Sekarang ni, memang ada 2 kotak Corelle set 16 keping ni kat rumah. Dan sesiapa kat Lembah Kelang dan jugak Seremban yang berminat, boleh la menyatakan minat korang kat ruangan komen kat bawah ni ye.
2 sets of Floral Connection 16 Pc Set for sale!!!
2-2 kotak tu design yang sama; Floral Connection. Harga jualan RM295 sekotak; kalau agak-agak nak rembat 2-2 kotak tuh, boleh la dikurangkan sikit harganya. 
ni la dia set Corelle itu; photos credit to Corelle.com
Tetiba je jadi businessman ek? Oh ye, fenomena jadi businessman Corelle ni berkemungkinan besar akan berterusan sehingga bulan Julai ni kot InsyaAllah.

Sekian, terima kasih.

Status: SOLD. Alhamdulillah

2 comments:

meowwmania said...

mende apa ni cek Mijoe?

Mijoe said...

benda dalam gambar di atas adalah set pinggan mangkuk hayun yang glemer dari Amerika Syarikat... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...