Friday, March 23, 2012

Trip To Kuantan

Assalamualaikum

Balik kerja terus bersiap sedia nak gerak ke Kuantan, for another wedding reception wifey's cousin. Dah lama gila tak masuk bandar Kuantan. Sure banyak perubahan kot. 

Destinasi nak tuju hari ni ialah Kuantan Tembeling Resort di Teluk Chempedak. Masa aku kecik-kecik dulu, time duduk kat Kuantan, TC ni memang selalu la jugak aku pergi. Buat aku tak sabar je nak ke TC, mengimbas semula kenangan zaman kecik-kecik dulu. 

Asalnya nak bertolak pukul 9, tapi rileks-rileks kejap, dalam pukul 10 lebih jugak baru gerak...

2 comments:

An said...

nk g kuantan tembeling resort eik..ada gak plan nk ke sana..nnt share pic & story eik..hepi holiday!! (^_^)

Mijoe said...

bila nak pergi sana An?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...