Kelly 3572

Sunday, March 4, 2012

Betapa Bersihnya Kualiti Air Paip Sekarang...

Aktiviti ke 2 hari ni, ye... tukar filter Bio Aura!!! Dah lebih setahun dah filter A, B dan C bekerja. Memang dah sampai masa untuk tukar!!!
Ni dia filter A yang aku order, RM79 satu. Mahal ke murah ni ek? Ke ada lagi stockist yang boleh kasi lagi murah daripada yang aku dapat ni? Aku tengah cari filter B dan C pulak ni.  
Tengok perbezaan penapis air kat atas ni pun sure korang rasa ngeri kan? Yang atas tu penapis yang aku baru amik tu la, kat bawahnya penapis yang dah bekerja setahun lebih... 
Tu kalau ada penapis kat rumah. First filter pulak tu, hopefully dengan 6 filters, boleh la bersihkan air paip tu sebersih yang boleh. Kalau kat rumah takde penapis air, asyik guna air masak directly dari paip tuh, macamana la agaknya organ-organ dalam badan kita ni ek? Berkarat jugak macam besi ke? 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...