Tuesday, March 13, 2012

AAx Route To CHC Suspended?

Assalamualaikum

Pagi ni aku terbaca kat Morning Buzz, berita yang agak mengejutkan dan sangat mengecewakan aku.

AirAsia X dah stopped flying ke Christchurch!!! Biar betul ni labu??? Takkan aku nak ke sana naik MAS kot? Ke kena naik AAx to Melbourne pastu amik JetStar ke Christchurch? 

Kecewa 6 juta kali...just tell me it's not true...

2 comments:

An said...

hah!!?? betul ke mijoe!!?? tlg lar kata kan news nie x betul..x puas lg jenjln kt NZ..huhuhu. (T_T)

Mijoe said...

tu la pasal, kalau boleh saye pun nak kata news ni semua fitnah dan dusta semata2. nanti saye double check..

tapikan An, saye usha2 ticket ke CHC utk bulan2 yg akan datang, byk yg tak available..tu yang musykil tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...