Kelly 3572

Friday, February 24, 2012

Travel Ke Utara Di Malam Hari

Assalamualaikum

Lepas balik kerja, aku lepak kejap dan bersiap lebih kurang. Tunggu bakal pengantin sampai sebab dia tumpang kitorang naik Piji.

Destinasi; Taiping for majlis resepsi belah pengantin lelaki, Shahrul, anak Pak Anjang.

Bakal pengantin sampai agak lewat sebab balik kerja dia nak kena rest dulu. Pukul 11 lebih macam tu baru la  pick-up bakal pengantin kat post guard dan terus gerak ke arah Rawang. Macam biasa la, nak jimat tol punya pasal la ni...ha ha. 

So, bersedia la aku nak dengar gossip-gossip hangat terbaru sepanjang perjalanan nanti...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...