Kelly 3572

Thursday, February 9, 2012

Malaysia, LCCT (KUL) - Australia, Melbourne Tullamarine (MEL)

Assalamualaikum

Sambil-sambil menunggu boarding gate bukak, boleh update blog kejap. Flight kitorang ke Melbourne dijangka berlepas pada jam 2230hrs dan dijangka mendarat dalam masa 8 jam berikutnya; 0630hrs waktu Malaysia ataupun 0930hrs waktu Melbourne (GMT+11).
Flight D7 214 A330-300 at Gate T16 LCCT
Flight yang bakal kitorang naik ni nampak macam penuh je. Ramai gila manusia dah start que kat depan gate tu walaupun gate belum bukak. Kitorang tunggu je la, lagipun dapat seat tengah, so memang confirm la tak de view pape kan... boring betul!

Gi toilet kat LCCT ni siap-siap so that dalam flight nanti takyah la sibuk banyak kali nak gi lepak toilet. Ok la, aku dah nak kena start join the que sekarang ni. Papehal, aku update dari Melbourne la pulak.

Excited giler... maklumlah, first time pergi Australia, maafkanlah kejakunanku ini... he he. Adios Malaysia! See you on February 15th!

Berat semua luggage aku dan wifey : 20.1kgs
Flight take-off at 1041hrs from runway berapa aku tak dengar sangat Captain Lim announced!
Flight duration: 7 hours 50 minutes

2 comments:

An said...

wahhh g australia..best2..enjoy ur trip mijoe (^_^)

Mijoe said...

tq Ann..

tgh sibuk packing barang nak balik dah ni..he he. Tak cukup la rasanye kejap sangat :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...