Kelly 3572

Friday, February 3, 2012

Dinner Kat TLG

Dinner malam ni sebab nak treat wifey for her big helps on my work assignments. Walaupun sebenarnya dinner ni tak seberapa kalau nak dibandingkan dengan pertolongan si dia, tapi cukup la kalau dah dapat berikan penghargaan macam ni. Janji wifey suka!!!
Big Ass Burger RM12
Keadaan kat TLG masa kitorang sampai agak crowded. Cuaca pulak lembap, sebab baru lepas hujan. Kebetulan ada satu meja 6 seater yang kosong. Serba salah jugak nak duduk situ memandangkan aku dengan wifey je. Takut pulak kalau ada family datang dah tak dapat nak duduk.  
Aku lupa apa nama menu wifey ni, something with salmon RM27
Chef Aidy macam biasa la melayan customer dengan ramahnya. Nak je aku claim kat dia coleslaw aku yang tak dapat masa first visit dulu...he he. Tapi segan la pulak. Lagipun dah lama dah kan.

Big Ass Burger tuh memang mantop la. Lama jugak la aku nak ngabihkan burger tuh. Kena pulak aku selang-selikan dengan minum Vanilla Latte tuh, lagi la buat perut aku cepat kenyang. Tapi, Alhamdulillah, tiada pembaziran berlaku. Semua berjaya dihabiskan dengan jayanya. 
tiramisu for dessert; RM8
Tiramisu tu slack sket la, sebab aku dan wifey rasa agak pahit. Kalau kurang sket pahit tuh baru lagi best. Tengah makan tiramisu tuh boleh pulak aku teringat beef lasagna hari tuh. Hmm, beef lasagna kat sini memang terbaik la so far!!! Kalau korang datang sini, aku suggest korang order lasagna tuh. 
vanilla latte & asam boi; RM6 each
Aku punya vanilla latte tuh pun memang best! Walaupun agak susah nak habiskan sebab saiz gelas tuh yang agak besar. Aku recommend jugak vanilla latte ni. 

Balik rumah dengan kekenyangan tahap maksima. Alhamdulillah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...