Kelly 3572

Tuesday, February 7, 2012

Anfield Cat Yang Glamour Tu...

Assalamualaikum

Ni la kucing comel yang buat lawak ataupun cari publisiti ataupun mengiklankan diri for adoption di Anfield malam tadi masa game EPL antara pasukan tuan rumah, Liverpool menentang Tottenham Hotspurs yang berkesudahan dengan seri tanpa jaringan.

Apa-apa pun, meow comel ni dah menjadi popular dalam sekelip mata dan aku rasa meow ni lagi penting dari game EPL tuh! Video ni aku upload dari YouTube. Credits to them.

Suka tengok steward ambik meow tuh dengan lemah lembut dan penuh kasih sayang. Dari apa yang aku terbaca, kucing tu memang tak bertuan. Macamana boleh tersesat dalam stadium tuh aku tak tahu. Semoga lepas ni ramai la cat lover kat sana yang sudi menjadi tuan baru meow tuh. 

3 comments:

Ninie Hanis said...

cute sgt la tucen tu..mana dtg la dia tgh2 stadium,time winter lak tu.susah nak nampak kucen berpeleseran kat UK ni..glamour lah dia pasni,tentu ramai nak adopt.hehe..

Mijoe said...

kesian pulak bila tengok muka dia masa camera close up tuh. Agak2 Ninie la kan, meow tuh support LFC ke Spurs? :p

Ninie Hanis said...

of course LFC....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...