Kelly 3572

Sunday, January 8, 2012

Welcome Back Paul Scholes!!!

Susah nak cari football player yang setia kepada kelabnya macam Paul Scholes ni. Walaupun dah retired akhir musim lepas, tapi tup tup hari ni dah rejoin Manchester United hingga akhir musim ni... setakat ni la. Mana la tau tetiba dia nak sambung lagi kontrak sampai season depan pulak kan?

Badan dia pun nampak still fit for premier league. Tak boroi pun...training pun tiap-tiap hari dengan pemain simpanan. Kalau la pemain bolasepak kat Malaysia pun boleh maintain macam Paul Scholes ni, sampai dekat 38 tahun pun still cergas. Ryan Giggs pun satu lagi contoh yang terbaik; dalam bidang bolasepak la, bukan bidang luar dari tu..ha ha.

So, as a truly United supporter all the way from Malaysia, i wish you all the best Scholes! Hope to see you bring back more trophies for the club and the fans!

3 comments:

aby said...

soalan cepumas ...
sapa lebih banyak terima winners medal .. scholes atau Riggs ...

aby said...

giggs .. spelling error ..
hu..hu...

Mijoe said...

he he.. Ryan Giggs la bang... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...