Kelly 3572

Thursday, January 19, 2012

Sampai Jugak Baju Raya Aku!!!

Assalamualaikum

Tengahari tadi lepas lunch dan lepak-lepak kat office, ada courier guy datang hantar barang. Bila aku pergi amik barang yang dia hantar tuh, tengok-tengok receivernya adalah aku!!! 
Ni la parcel yang aku tunggu-tunggu ni. T-shirt raya aku la ni. Bila tengok sender punya phone number, terus aku recognize penghantarnya. Thank you very much Fiq! 
SU30-MKM
Walaupun tak dapat pergi ke Langkawi during LIMA 2011 hari tu, dapat beli t-shirt ni pun dah cukup bagus. Dan bukan setakat t-shirt je, car sticker Squadron 11 pun aku beli gak. Balik rumah nanti aku nak tampal sticker ni kat Kelly. Baru la nampak Kelly lebih macho sket... he he.
Tak sabar nak pakai baju raya ni! Tapikan, sebab warna t-shirt aku ni hitam, maka, time aku bermanja-manja dengan kucing aku tu nanti, sure banyak le bulu-bulu diekor melekat kat t-shirt ni. Kena pulak kucing-kucing aku perasan aku pakai t-shirt baru, mesti diekor jeles gila dan seboleh-bolehnya nak lekatkan semua bulu diekor kat t-shirt aku ni....

3 comments:

meowwmania said...

wahh dah ada baju raya?? advance :D

Mijoe said...

tapi time CNY x pakai pong MM..he he..sayang nak pakai...rase nak simpan dalam frame jer..:p

anak merdeka said...

cantik baju raya.... kat mane beli? hehehe..btw sorry coz lambat pos...banyak keje bro....huhuhu sorry sangat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...