Kelly 3572

Sunday, January 8, 2012

Menatang Apakah Hook Turn?

Assalamualaikum

Tengah duk surfing, sekali terjumpa video yang agak pelik ni kat TiubAwak. Rasa macam ada baiknya untuk dikongsi bersama, lebih-lebih lagi sekiranya korang berhajat dan bercadang untuk ke negara ni, dan jugak lebih praktikal lagi nak memandu di dalam kawasan yang terbabit dengan laluan Tram ni.
Aku rasa, kalau kita sebagai orang Malaysia, tetiba je kena drive dalam kota besar macam ni pun sure akan gelabah dan gabra bila terjumpa benda-benda dalam video ni. Bagus video ni sebab diorang tunjuk sekali berapa kadar kompaun yang bakal dikenakan ke atas pesalah trafik yang tidak mematuhi undang-undang ni. 

Jadi, study la video ni dan banyak lagi video seumpamanya di laman TiubAwak yer. Semoga entry ni memberi manfaat dan jugak pengetahuan am kepada anda semua.

Credit goes to troykm on YouTube channel!

2 comments:

meowwmania said...

aiseh kat opis takleh nak play video..

Mijoe said...

opis saye pong takleh play video gak... tpaksa tgk kat rumah gune berokband..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...