Friday, December 23, 2011

Suka Betul Makan Kat Fiske Steakhouse Ye...

Assalamualaikum

Sekarang ni memang Fiske Steakhouse ni jadi macam menu wajib setiap bulan kot. Ke setiap 3 minggu? Ha ha. Takpe, benda yang best dan harga berpatutan, kita boleh la pergi selalu kan.
Balik dari kerja, terus kitorang ke Fiske. Lapar!!! Nak parking pun susah sebab orang sangat ramai malam ni. Cuti sekolah dan hujung minggu kot. Terpaksa la kitorang parking kereta jauh sket. 
Mixed Grill; RM20.00
Dengan perut yang lapar, kali ni aku pesan Mixed Grill yang ada ayam, daging lembu dan jugak daging kambing bertindih-tindih macam dalam gambar kat atas ni la. Memang sedap la kena dengan blackpepper sauce, pastu dengan coleslaw yang sangat best tu. 
Special Grilled Fish; RM14.00
Yang wifey order ni pun, tak kurang jugak sedapnya. Ada la jugak diorang taruk spagetti sket kat bawah isi ikan tuh. 

Kenyang betul aku lepas berjaya habiskan Mixed Grill tuh. Kalau sesiapa yang boleh makan semua benda dalam Mixed Grill tuh, berbaloi la order. 

Next visit aku nak makan apa pulak? 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...