Kelly 3572

Sunday, December 11, 2011

Perhimpunan Haram!

Assalamualaikum

perhimpunan tanpa permit!!!!


Semah!!! pandang la kamera ni...

sibuk dengan grooming jer..

wooiii, pandang le sini!!!

apa yang kecoh sangat tu bro? nape dengan Semah tu?

aku cukup pantang kalau kucing takmo posing depan kamera neh...pekata lu amik gambar gua je bro?
Hari ni Ronaldo je yang mandi. Maklum la, dah lewat petang baru nak mandi. Tak sempat nak mengerjakan Kaka. Semah dapat excused sebab dia baru je di'frontline' 2-3 hari sebelum tuh. Next week boleh la dia mandi. Tapi kena la ikut turn lepas Kaka...

2 comments:

meowwmania said...

haaa...dah mangie

bebudak jebon sume ngelat tak mandi sbb kat sini hujan sentiasa

sesekali bg can la kat dorang kan huhuu..

Mijoe said...

tu la pasal MM. kesian gak nak mandikan kalau cuaca ala-ala mcm nak winter ni..he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...