Thursday, December 1, 2011

Happy Birthday Boss!!!

Assalamualaikum

Happy birthday boss!!! Yang ke berapa dah yer...ha ha ha

Semoga dipanjangkan umur, diberikan kesihatan tubuh badan, dimurahkan lagi rezeki yang melimpah ruah tuh, diberkati Allah serta diberi lebih banyak hidayah dariNya.

Lepas ni harap-harap boss bagi la bonus lagi banyak dari biasa dan jugak sponsor la company trip lagi, tak dapat oversea, dapat ke Sipadan dan Karambunai pun dah kira best!!!

Kalau le boss baca entry ni...apa la jadi dengan aku nanti..he he


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...