Monday, December 26, 2011

Happy 7th Anniversary To Apai & Tort

Assalamualaikum

Hari ni ialah anniversary my only sister. Dan jugak ulangtahun tsunami yang paling ganas tuh. 

My sister la yang proposed nak buat family gathering ni sebab kebetulan cuti Krismas yang dibawa ke hari ni. Maka semua berjaya berkumpul untuk buat tahlil ringkas dan makan-makan pun ringkas jugak. 
first time dapat snap gambar kesemua Amirs
Anniversary sister aku, tapi aku lupa nak snap gambar dia sekeluarga. Pergi amik gambar anak-anak buah yang lelaki ni je..he he. 

Gambar makanan pun takde yang dirakam. Lapar sangat kot sampai lupa nak amik gambar! Menu biasa-biasa je, nasi putih, ikan bakar dan jugak seafood lain pun ada la sket. Mama buat nasi dagang. Wifey buat fruit salad for desert. Best! Kak Ima served mint tea favourite aku. Bergelas-gelas non-stop aku minum...he he. Cheese cake dari Secret Recipe pun ada gak.

To Apai, Tort, Hana & Hani, semoga panjang umur, murah rezeki, diterima segala amal ibadah dan diberkati semuanya, Amin. 

2 comments:

aby said...

selamat menyambut thn baru mijoe ..

meowwmania said...

seronok sesekali berkumpul camni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...